Nog thuis 2!

Vandaag is het donderdag 16 september en ik ben al bijna weer net zo lang thuis als dat ik onderweg ben geweest. De tijd vliegt. Ik ben bedolven onder complimenten, bossen bloemen en flessen drank. Tijdens het uit-fietsen krijg ik duimpjes en roepen mensen mij positieve woorden na. Op het werk, bij het schoolplein en in de winkels, spreken mensen mij aan over de ronde van Nederland. Trots ben ik zeker.

De actie is goed onder de aandacht geweest en dat is natuurlijk super. Hoewel ik nog geen contact heb gehad met Bløf en niet aan tafel heb gezeten bij Jinek, komen er nog steeds donaties binnen. En: Volgende week ben ik door een Harderwijkse service club uitgenodigd om het hele verhaal over iksportvooranne.nl, te presenteren tijdens de maand bijeenkomst. Heel fijn, want ik verwacht naar aanleiding daarvan, nog wat extra donaties binnen te krijgen.

Vrijdag 1 oktober stopt officieel deze actie en zal ik samen met Ziezozomerzooi het definitieve donatie bedrag bekend maken.

Voor mij persoonlijk is alles al geslaagd: De tocht is volbracht, het beoogde doel is onder de aandacht gebracht en het streef-bedrag is gehaald! Met recht een win-win situatie die een vervolg verdiend. Ergens in 2023…denk ik. Nu eerst nog nagenieten en 1 oktober afronden.

4 gedachten over “Nog thuis 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *