Ziezozomerzooi 2024!

Nog een paar weekjes en dan gaat ie weer!Het Ziezozomerzooi kamp met allemaal oude en nieuwe vriendjes! Voor de 3de keer ga ik inmiddels als begeleider mee op dit kamp.

Zelf heb ik aardig wat (school)kampen mogen organiseren en begeleiden, maar deze is toch extra bijzonder. Mooi, zwaar, beladen, vermoeiend, waardevol, verrijkend. Zomaar wat woorden die te binnen schieten als ik denk aan zo’n kampweek voor kinderen met kanker. Op avontuur met kinderen zoals Anne. Dat kan natuurlijk niet anders dan slagen.

Maar: eerst geld ophalen!

Voor nu nog een week de tijd om mij volledig te focussen op de komende chellange: van zuid- naar noord Nederland, in 24 uur, onafgebroken op de Elliptigo, 360 kilometer volbrengen. Op 4 juni vertrek ik van de St. Pietersberg in Maastricht en 5 juni hoop ik aan te komen in Pieterburen. Dat is bijna onmogelijk maar ik denk dat het mij wel lukt.

De voorbereidingen zijn getroffen, de trainingen gedaan. Ik kan nu alleen maar hopen op gunstige omstandigheden, goed weer en een klein beetje van het doorzettingsvermogen van Anne. Dan kom ik al heel ver. Anne was een Kanjer!

Mijn zus vond ooit een door Anne geschreven briefje op haar kamer. Leef in de tijd van nu, blijf positief. Voorzien van haar eerste handtekening.

Ik trek mij op aan dit wijze motto en wens iedereen toe, ooit iemand zoals Anne te mogen ontmoeten. It’s life-changing!

Sportieve groet, Sam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *