De kop is er af!

Vanmorgen was ik goed overdonderd van alle mensen die de moeite hadden genomen om mij uit te zwaaien. Familie, vrienden en collega’s: hartelijk dank. Ook Sylvia van Ziezozomerzooi was aanwezig.

Een emotionele dag, dat wel. Anne zou vandaag 12 geworden zijn. Met liefde hadden wij cadeautjes uitgedeeld en meegezongen. Helaas is alles anders gelopen. Voor haar maak ik deze trip, als eerbetoon.

Vandaag heb ik kort kunnen ervaren wat een rotdag is. Alleen maar tegenwind, 4 en een half uur regen, regen en nog eens regen. Kramp ook, tot overmaat van ramp. En dan die dijk van Lelystad naar Enkhuizen! Waarom fietsen mensen daar sowieso? Na 5 en een half uur actieve sport-tijd, moe en voldaan aangekomen in Westerland, camping Waddenzee. Opgevangen door Marieke en de kinderen. Fantastisch, wat een rijkdom.

Morgenochtend hopelijk zonder al te veel spierpijn de route vervolgen. Straks zal ik de route kort omschrijven en de feiten van vandaag! Fijne avond verder allemaal!

Uitzwaai team!
10 seconden geen regen
Halverwege pokke dijk

14 gedachten over “De kop is er af!

  1. 22 augustus was voor ons toch al een feestelijke dag maar is door jouw aktie een heel bijzondere dag geworden.
    De start was pittig begrijp ik, morgen zorgt buienradar voor beter weer.
    De fietsers op die pokkedijk zijn ook een prestatie aan het leveren hoor.
    Succes morgen.

  2. mooi een echte strijder…. lees met je tijdens de hele reis… mooie fysieke en mentale reis. en dat op een heerlijke elliptigo… succes … gr peter (Rotterdam)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *