Droog!

Deze dag is een wereld van verschil met gisteren. Droog, zon en veel wind mee! Na een goede nacht in de camper en een prima ontbijt samen met Marieke en de kinderen, weer rond 10.00 uur vertrokken voor de 2de dag. Eerste stop via Den Helder, toch nog wind tegen! Daarna… één lange achtbaan!

Wind in de rug, langs de Noordzee! Ik hoefde geen moeite te doen om 34 km per uur gemiddeld te halen, de eerste 3 kwartier dan… Heerlijk! Ook dus volop de tijd genomen om in Schoorl te genieten van een lekkere lunch met Marieke en de kinderen. Morgen is weer een werkdag voor haar. De kinderen hebben deze week nog vakantie.

Tijdens de lunch is een logeer plaats geregeld. En wat voor één: ik zit in een prachtige boscabin in Bloemendaal. Geregeld via vrienden Jan-Willem en Marieke V. Geheel belangeloos mag ik hier verblijven en ben ik in de watten gelegd. Dank Mireille, Rogier en Max voor jullie warm ontvangst.

Morgen dag 3, op richting Rockanje!

Kustroute Den Helder
Duinen!
Uitzicht vanuit cabin op de zwem vijver.
Ik blijf !

4 gedachten over “Droog!

  1. Ben je de “pokke dijk” van gisteren al een beetje vergeten? Ik vind het altijd wel mooi al dat water vanuit de auto, wanner we naar St. Maartensdijk gaan, haha. Go for it Sam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *