Rotterdam!

Vandaag de derde etappe volbracht. Na een goede bak koffie bij Rogier en Mireille, op tijd vertrokken. Het was druk overal, veel fietsers en badgasten. Zandvoort, Katwijk, Noordwijk, Monster en natuurlijk Scheveningen: prachtige badplaatsen maar de natuur van de duinen is toch echt mooier. Veel herten gezien, een vosje en voldoende roofvogels. Ook vandaag een redelijk makkelijke dag met lekker weer en veel rug-wind.

Al fietsend voor het eerst met een voorbijganger gesproken over de elliptigo, de uitdaging en uiteraard Anne. Wie je ook spreekt, de meesten zijn vrijwel direct geraakt. Fred was onderweg naar Scheveningen, samen met zijn vrouw en een bevriend stel. Top mensen, om zo een stukje samen op te fietsen! Veel plezier nog samen.

In Hoek van Holland de Fast Ferry genomen naar Rotterdam Maasvlakte. Moest overigens wel een half uurtje wachten. Mooi de tijd om bij de naastgelegen huisjes wat water in de bidons te laten vullen. Ook echte Rotterdammers, zeer hartelijk en fijne humor. Ik kreeg direct 2 goede fiets-shirts, die speciaal koel blijven tijdens zo’n zonnige dag als vandaag. “Staat je goed kleine, houd maar an, ja toch niet dan! Ik zal er morgen een foto van maken. De schipper van de Ferry was denk ik een broer van Martin van Waardenberg, of hij was het zelf, als typetje. Altijd leuk om terug te komen in Rotterdam!

Marieke kon na 1 dag werken toch niet zonder mij en is met de kinderen en goede vriendin Manon, naar de eindbestemming gekomen. Lekker alle sportkleding uitgewassen, sappie gedaan op terras en daarna heerlijk gekookt! Dankjewel voor deze fijne verzorging? Luuk en Manon fietsen morgen een stuk mee, ook mooi!

Op naar Zeeland, Vlissingen!

Strandtenten rondom Zandvoort
Waterschap Scheveningen
Uitzicht op Den Haag
Fast Ferry HVH Rotterdam
Maasvlakte
Maasvlakte

Gezelligheid met bezemploeg!

10 gedachten over “Rotterdam!

  1. Kerel wat een avontuur! fijne mensen die van Rotje knor! wat jammer dat ik het reisschema van vandaag niet had gezien (gisteravond wek gekeken maar kon hem niet zien). we hadden je maar wat graag een verfrissing aangeboden in Katwijk…
    fijn dat je zi’n mooi onthaal hebt gekregen. succes morgen door het mooie Zeeland

  2. Hoi sam
    Goed te horen dat de tocht voorspoedig gaat
    Ik hoor graag als je in het prachtige brabant arriveert ; hei staat in bloei !
    Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *