Bolus!

Na een goede nachtrust word ik wakker van het getik van regen op het zolderraam. Gelukkig waait de wind de wolken snel weg. Een ontbijt, compleet met croissantjes en een eitje, staat voor mij klaar. Ik mag niet vertrekken zonder een afsluiting met koffie en een Zeeuwse Bolus. En wat voor één! Van de echte bakker en met room….Anneke en Marco: Nogmaals enorm bedankt voor de goede zorgen, het warme ontvangst en de prettige gesprekken. Graag een keer tot ziens in het Harderwijkse.

De tocht gaat vandaag voor het laatst door het mooie Zeeland. Ik besluit om de meest bekende band van deze provincie (en wat mij betreft de beste van Nederland) uit te nodigen voor een Jam sessie! Zeeland maakt meer los dan je lief is. Vergeet niet het filmpje in het blogje hiervoor te bekijken en te delen.

De route zelf was wat minder lang dan verwacht en ook weer fikse wind mee. Dit kan toch niet veel langer doorgaan zo…er zal ergens een ommekeer komen. Tot nu toe geen PHPD (pijntje hier pijntje daar) en geen problemen met de Elliptigo! Maar snel afkloppen.

Goede (jeugd) vriend Arjen heeft als verrassing een kamer geboekt nabij Woensdrecht. Echt top om zo samen de zomervakanties door te nemen en goed bij te praten. Bedankt maat! Nu op naar 2 dagen dwars door Brabant!

In de verte haven Antwerpen
Nog verder in de verte zeehonden
Busje komt zo uit de sluis bij Hansweert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *