Route dag 11 woensdag 1 september

Boekelo- Lonneker- De Lutte- langs grens Dld- Denekamp- Ootmarsum- Tubbergen- Geesteren- Vroomshoop- Den Ham- Zeesserbosch- Ommen!

120 kilometer, dikste route tot nu toe!

7 gedachten over “Route dag 11 woensdag 1 september

 1. Sam zet ‘em op! Lange etappe! Je bent een kanjer en je weet waar je het voor doet!
  Ik denk aan je en wens je een prachtige tocht!

 2. Hi Sam,
  Als ik Je blogs lees en de foto’s zie ontroeren ze mij iedere keer, ze brengen een lach en soms een traan, maar man wat een topper ben jij! Als ik aan jou denk, denk ik aan het liedje. “Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!! Dit lied is echt voor jou op het lijf geschreven.

  p.s. De oranje ZieZoZomerZooi sweater (in de goede maat) komt eraan en is voor jou!

 3. Sam, naast dat je deze bijzondere fietstocht doet voor Anne, gebeurd er daarnaast iets heel moois. Je verspreid veel liefde om je heen. Je liefde voor Anne, maar ook voor de mensen om je heen. En dat is wat blijft in ons leven. Ik moet denken aan Walk On van U2: ‘And love is not the easy thing. The only baggage you can bring is all that you can’t leave behind.’ En liefde overstijgt dit leven! Ook tijdens jouw fietstocht. Voor vanavond:
  https://youtu.be/JsUfyeF49Wk
  Dus: Walk On, of in jouw geval: Fiets On!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *