Tieten!

Bedankt buurtjes, super fijn dat Marieke en ik samen konden verblijven in Ommen. We hebben heerlijk gezwommen en de sauna’s uitgetest.

Ondertussen heb ik een aardige routine voor wat betreft het inpakken van de spullen. Ik heb voor 3 dagen sportkleding en 1 setje prettig zittende kleding voor in de avond. Natuurlijk een toilet-tas, wat smeersels voor de botten en spieren en voedingssupplementen. De boekjes met routes mag ik ook niet vergeten, evenals het waardevolle stuur tasje met telefoon, pasjes, losgeld, powerbank, etc. Inmiddels heb ik ook zo mijn eigen rituelen. Douchen, extra drinken, supplementen innemen, kleding uitspoelen, schoenen frisse lucht geven, alles opladen, etc.Voor het ontbijt ben ik volledig klaar voor vertrek en Marieke ziet mij tijdens de voorbereidingen voor de spiegel staan.“Wat doe jij nou”? Vraagt zij mij. “Ik smeer mijn tieten in”. Ze raken overgevoelig van alle wrijving met sportkleding en het vele zweten. Ik had gelezen dat sudo-crème prettig is om te gebruiken bij gevoelige tepels. Ik smeer een dikke laag witte crème als 2 ogen in en rond af met het tekenen van een mond op mijn buik. Mijn lijf lacht via de spiegel naar mij en zo start de dag positief en met een lach.

Over tieten gesproken. Met Suze kan ik van die onnozele gesprekken hebben. Wat ben ik blij met zo’n heerlijke open lachebek. De avond voor ze 10 werd, bracht ik haar naar bed. Natuurlijk was zij wat zenuwachtig voor de dag die komen zou: Haar verjaardag. “Pap, wat krijg ik morgen allemaal voor cadeautjes?” Dat is een verrassing en vergeet niet dat je al je fiets hebt gehad. En morgen ben je een tienermeisje! Als je wakker wordt heb je zulke grote tieten! (Met het gebaar van de grote bloemkolen) We schieten allebei wat zenuwachtig in de lach. “Echt waar?” Vraagt ze nog voor de zekerheid. Nee, tuurlijk niet, maar we hebben al wel vast een man voor je uitgekozen waar je mee kunt trouwen. Het is een rijke oliesjeik. Ik wil niet trouwen, ik wil hier blijven. Dat mag ook en wij geven elkaar een knuffel en wens haar welterusten.

Vaders en dochters, is daar eigenlijk al een liedje over gemaakt?

Ik ben in Drenthe
Heide in bloei 121
Suze luuk en Anne rond Kerst 2019

3 gedachten over “Tieten!

  1. Tieten, zij krijgt tieten! Tieten, echte tieten …. Van kinderen voor kinderen!
    (Onze jongens zongen dat vroeger al giechelend uit volle borst mee! ).
    Wat een heerlijk verhaal weer, Sam!
    Succes weer voor vandaag en hoop vooral wind mee vandaag! Nog 2 dagen! ✊?☀️

  2. Wohw Sam, Het is Zaterdag 4 september…..bij mij, maar ben overtuigd dat dat voor velen geldt, loop je als een rode draad door mijn dagen heen. Het uitkijken naar je mooie verhalen en de foto’s, we gaan het missen! De laatste dagen zijn ingegaan……..heeeeeel veel succes, we gaan je met open armen ontvangen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *