Familie!

Vandaag vertrokken vanuit Hilvarenbeek op weg naar het Limburgse Thorn. Martijn, Ilse en kinderen: bedankt maar weer voor de bitterballen, gladiolen, bami en het heerlijke samenzijn. Bij jullie heb ik mij thuis gevoeld. Krantje lezen, samen route bepalen, jeugdjournaal kijken en de slimste mens meespelen. Hopelijk zien wij elkaar weer in skipakken en met een heisse heidy aan de lippen.

Mijn zus bericht mij dat er een hotelletje geboekt is in Thorn. Weer een leuke verrassing! Ze komt samen met Antoine en Ilse naar Limburg en blijven ook overnachten. Het is hun laatste vakantie weekend maar de eerste vakantie zonder Anne.

Het liefst stop ik nu met schrijven. Probeer voor jezelf eens even je kind, je partner, je geliefde of wie dan ook waar je zielsveel van houd, voor te stellen. En dan dat hij of zij er komende herfstvakantie of kerstdagen niet meer bij is. Om misselijk van te worden.

Lieve Yolanda, Antoine en Ilse: Begrijp goed dat deze uitdaging van mij maar om 1 iemand draait en dat ben ik niet. Iedereen die kwam uitzwaaien, alle gastgezinnen, de mensen die de site bekijken en reacties geven, de donaties en alles wat nog te gebeuren staat komende tijd: iedereen en alles draait om Anne! Dit is wat zij losmaakt! Jullie kunnen trots blijven en dat is wat ik kwijt wilde. Bedankt dat jullie er waren.

Klimmen voor 1 euro
Kaarsje voor Anne
Vanaf die toren
Thorn aankomst (foto Ilse Brons)

3 gedachten over “Familie!

  1. Lieve broer, wij zijn ongelooflijk trots op Anne en dat zullen we ook altijd blijven!! Maar we zijn ook verschrikkelijk trots op jou! Jij doet dit allemaal maar…..het kost enorm veel doorzettingsvermogen. En dit lukt je mede namens alle lieve mensen om je heen. Marieke en de kinderen, opa en oma’s en alle andere mensen. Zo mooi hoe iedereen meedenkt en je een hart onder de riem steekt.
    Lieve broer, je bent een topper!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *