Leo en Ed!

Vandaag vanaf Thorn naar Gennep gesport. Omdat het gisteren toch iets later is geworden, vertrek ik ook wat later. Ook prettig om in alle rust te ontbijten en af te sluiten met Yolanda, Antoine en Ilse. Nogmaals dank voor de gezellige avond en het samenzijn.

Tijdens de voorbereidingen op de route van vandaag, kwam ik erachter dat het dorp Maasbree voorbij zou komen. Daar moet ik naar toe. Oude studie kameraad Roy komt daar vandaan en wat zou het tof zijn om hem en zijn gezin te ontmoeten. Via app leggen wij contact. Wat Blijkt: vandaag viert zijn moeder haar verjaardag en ik ben van harte welkom. Zie ik gelijk de rest van de familie. Natuurlijk kom ik precies rond etenstijd aan en kan eigenlijk direct aanschuiven. Niet nadat ik eerst kennis maak met de dochters van Roy. Ze zijn 5 en bijna 10. Als vanouds vervallen wij in onze alter ego’s Ed Raket en Leo Lenig. Wie kent ze niet: De Bassie en Adriaan van het straattheater op camping Hessenheem in Markelo. Wij doen waar wij onzinnig goed in zijn, dus ongewoon raar en de dames hebben schik. Ik geniet oprecht van hun stralende lach en realiseer mij dat ik dit gemist heb: Theater.

Het liefst was ik gebleven maar moet echt nog een stuk trappen richting Gennep. Familie Smolenaars: Bedankt voor de kip Boursin, de ballen in tomatensaus en het laatste krentenbolletje. Top!

Via via is er een gastgezin gevonden in Gennep en daar breng ik de avond door. Ondertussen is het nu al aardig laat en daar dus morgen meer over.

Op naar Gelderland! Rondom Brummen iemand een mooie plek? Hoor het graag?

Ed en Leo 2.0
Even geen regen maar afrikaantjes
Vertrek Thorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *