Route dag 8!

Vandaag zondag 29 augustus door Limburg. Ik pas de route iets aan want ik ben in de buurt bij oud studiegenoot Roy. We gaan elkaar ontmoeten in Maasbree. Van daaruit sport ik naar Gennep, waar een gastgezin zo vrij is geweest om onderdak te verlenen. Weer gelukt: bedankt lieve mensen.

Thorn- Panheel- Grathem- Baexem, Heythuysen- Roggel- Helden- Maasbree (vlaai)

Maasbree- Sevenum- Horst- Meerlo- Wanssum- Knikkerdorp- n271 naar Gennep!

7 gedachten over “Route dag 8!

  1. Sam, ik doneer graag mijn weekendje tegoed 15 jarig werkjubileum bij Fysiototaal aan jou! Neem een hotel wanneer het uitkomt! Kosten zijn voor mij! Respect! ???

    1. Ach lieve Yolan! Wat een mooi gebaar! Die overnachtingen gaan goed komen, daar ben ik van overtuigd! Dat weekend heb jij verdiend, omdat we zo ontzettend blij zijn met jou!! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *